категорії: новина

Конкурс від МБФ "Україна 3000"

Міжнародний Благодійний Фонд «Україна 3000» оголошує другий конкурс у рамках щорічної програми підтримки невеликих культурно-мистецьких ініціатив

Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» оголошує другий конкурс у рамках щорічної програми підтримки невеликих культурно-мистецьких ініціатив в Україні на 2009-2010 рік.

Головне завдання програми – надати можливість для самореалізації та розвитку незалежного від держави культурного сектору, який без сторонньої підтримки не матиме змоги втілити свої проекти. Спектр діяльності програми дуже широкий: від популяризації народних традицій до розвитку найновіших та найоригінальніших мистецьких віянь сьогоднішнього дня.

До участі запрошуються неурядові організації з усіх регіонів України, чия статутна діяльність відповідає завданням програми.

Програма спрямована на підтримку міжрегіональної та міжінституційної діяльності – заохочується співпраця між двома або кількома неприбутковими організаціями з одного чи різних регіонів, хоча безпосереднім грантонабувачем виступатиме лише одна інституція.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити аплікаційну форму та надати документи відповідно до Положення про конкурс проектів у рамках програми підтримки невеликих культурно-мистецьких ініціатив.

Аплікаційну форму та положення про конкурс можна завантажити на офіційному сайті МБФ «Україна 3000» – www.ukraine3000.org.ua.

Кінцевий термін подачі конкурсних пропозицій – 28 вересня 2009 року.

Усі заявки будуть розглянуті незалежним журі, яке оголосить своє рішення в жовтні 2009 року.

Комплект документів надсилайте на адресу:

вул. Боричів Тік, 22-А
Київ, 04070

з поміткою «На конкурс мистецьких проектів»

Консультації за тел.: (044) 467-67-80, e-mail: smallgrants@ukraine3000.org.ua.

За додатковою інформацією та новинами конкурсу слідкуйте на офіційному сайті Фонду «Україна 3000» – www.ukraine3000.org.ua.